Descoperă noul nostru departament de medicină pediatrică!

Descoperă noul nostru departament de medicină pediatrică!

La Medicum, ne dorim ca cei mici să se simtă în siguranță și să aibă o experiență cât mai plăcută la noi în clinică! Tocmai de aceea, am înființat noul departament de medicină pediatrică!

Am reunit 10 specialități diferite pentru a ne asigura că juniorul tău are parte de îngrijirea de care are nevoie, indiferent de situație! Specialiștii noștri îi stau la dispoziție cu sfaturi personalizate!

CARDIOLOGIE PEDIATRICĂ & CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ

Fiecare copil vine la consult cu un bagaj genetic și cu anumite probleme cardiace particulare. De aceea, medicii noștri pun mereu accentul pe atenție, grijă și empatie, dar și pe tehnologia ultramodernă, pentru a-i oferi cele mai noi opțiuni de monitorizare și de tratament al afecțiunilor inimii de care suferă. 

STOMATOLOGIE & PEDODONȚIE

Cabinetul nostru stomatologic le oferă micilor pacienți un mediu prietenos și modern, cu o dotare tehnică de ultimă oră! 

Părinții pot alege dintr-o gamă largă de servicii stomatologice dedicate, de la cele de bază, precum detartrajul și igienizarea, până la intervențiile complexe. De asemenea, medicul nostru le va oferi sfaturi practice despre ingrijirea orală a juniorului și îl va ajuta pe cel mic să folosească corect periuța de dinți și ața dentară. 

ALERGOLOGIE ȘI IMUNOLOGIE

Alergologia este ramura medicinei care se ocupă cu studiul bolilor alergice, dar și al bolilor și sindroamelor disimunitare (care includ tulburările de imunoreglare și imunodeficiențele). 

Alergologul este responsabil cu diagnosticarea, profilaxia, tratamentul și recuperarea pacienților cu boli alergice.

DERMATOLOGIE

Dermatologia clinică este specialitatea medicală responsabilă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor de la nivelul pielii, părului, unghiilor și muscoaselor adiacente. 

De la dermatită seboreică la urticarie, de la petele pigmentare la acnee, dermatologul va lua în calcul variantele optime de tratament, personalizate pentru nevoile celui mic.

MEDICINĂ DE FAMILIE

După ce ai finalizat procesul de înscriere pentru juniorul tău, medicul nostru de familie va deveni persoana pe care te poți baza pentru a primi informații medicale de ultimă oră și sfaturi sincere. 

Te va ajuta să îi interpretezi analizele de sânge periodice celui mic și te va redirecționa către un specialist în cazul depistării unor probleme grave, cum ar fi deficiențele de vitamine sau dereglările hormonale.

ORL

Prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare și sinusurilor – toate acestea sunt aspecte ce țin de domeniul otorinolaringologiei, pe scurt ORL.

Fie că este vorba de o banală rinoree sau de o infecție complexă a nasului, părinții pot incepe investigarea cauzelor consultând medicul specialist ORL. 

PEDIATRIE

Cuvântul definitoriu pentru meseria de pediatru este “grijă” – grijă și înțelegere pentru micuțul om care trebuie ferit de boli, abordat conform nevoilor sale, crescut într-un mediu plin de liniște și de iubire! 

Alături de pediatru, părinții pot înțelege mai bine importanța diferitelor componente din viața juniorului (de la vaccinare la alimentația echilibrată) și pot lua decizii informate privind viitorul familiei lor!

PSIHIATRIE PEDIATRICĂ

Părinții care întâmpină probleme în creșterea sau înțelegerea juniorului lor pot veni la o serie de discuții părinte-copil-medic pentru a identifica cauzele nemulțumirilor și principalele frici care inhibă dezvoltarea armonioasă a copilului. 

Adolescenții care trec prin diferite probleme legate de pubertate și care se simt neînțeleși de către rudele lor pot de asemenea să vină să discute cu specialistul nostru și să primească sfaturi utile pentru a învinge anxietatea socială, depresia sau sindromul opozițional, printre altele.

PSIHOLOGIE PEDIATRICĂ

Părinții care își doresc să vină la Medicum pentru o evaluare de specialitate a inteligenței juniorului lor pot apela la specialistul nostru în psihologia copilului, care le va pune la dispoziție teste acreditate de ultimă generație (WISC-IV).

La cabinet, psihologul se va folosi de diferite metode obiective de cercetare (observație, convorbire, anchetă psihologică, etc.) pentru a-i evalua juniorului starea de sănătate mintala și a-i oferi sfaturi și soluții pentru problemele cu care se confruntă.

NUTRIȚIE

Dacă cel mic are nevoie de o schimbare în stilul de viață, un dietetician îi poate furniza diete sau variante de ajustare a alimentației zilnice pentru a preveni boli și carențe extrem de serioase, precum obezitatea, sindromul metabolic, bolile cronice și cardiovasculare, diabetul și deficiențele de vitamine. 

De asemenea, părinții cu copii alergici pot apela la dieteticianul nostru pentru a substitui alergenele periculoase cu ceva similar din punct de vedere nutrițional, dar inofensiv.

Clinica noastră dispune de o parcare privată și de un loc de joacă în interior, pentru a diminua pe cât posibil stresul familiei de dinaintea consultului medical. Măsurile de igienă și distanțare socială sunt de asemenea respectate cu strictețe pe holuri și în cabinete. 

Pentru a efectua o programare la oricare dintre specialitățile menționate mai sus, ne puteți contacta la numărul de telefon 0753818181 în timpul programului. Pentru a consulta lista cu prețurile diferitelor servicii medicale, click aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

+4 0753 818 181

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X