Program consultatii : Luni - Vineri: 09.00 - 20.00 | Sambata: 09.00 - 14.00
  Contact : +4 0753 818 181

Despre Medicum

Clinica Medicum
Suntem aici sa te facem bine.

La Clinica MEDICUM, binele tau este misiunea noastra. De aceea, am ales cea mai avansata tehnologie, in premiera in Romania, si am format o echipa de medici de elita, din toate domeniile medicale. Pentru ca tu sa te simti in siguranta.

In fiecare zi, la Clinica MEDICUM, impletim stiinta cu pasiunea, inovatia cu empatia si experienta cu compasiunea. Ne luam ragazul sa cunoastem si sa intelegem fiecare pacient si oferim consultatii personalizate, pentru ca doar asa putem gasi cele mai bune solutii, la orice problema medicala.

Si pentru ca stim cat de pretios este timpul tau, am adus intr-un singur loc toate specialitatile medicale de care ai nevoie. Avem specialisti si solutii pentru intreaga familie, de la cardiologie, chirurgie plastica și dermatologie, pana la pediatrie, obstretica-ginecologie, imagistica medicala și medicina generala.

Tot la Clinica MEDICUM, gasesti specialisti in nutritie, recuperare medicala si terapii complementare. Tratam si prevenim, totul intr-un singur loc, la standarde europene.

Ne gasesti in nordul Capitalei, intr-o zona verde si selecta. Avem si parcare!

La MEDICUM, facem TOTUL PENTRU SANATATE!

Nu uita: In centrul preocuparilor noastre esti tu, pacientul!
Clinica Medicum - Sistem de management certificat ISO 9001:2015

Clinica Medicum – Sistem de management certificat ISO 9001:2015

X