Remodelarea corporala - Clinica Medicum

Remodelarea corporala

Remodelarea cea mai rapida se obtine cu ajutorul tehnologiei moderne medicale. In functie de problema, cercetarile stiintifice au gasit solutii sanatoase de remediere. Sunt tratamente care se adreseaza excesului de tesut adipos (adipozitate localizata) si altele care se adreseaza modificarilor de textura cutanata si subcutanata din cadrul celulitei, sau pielii laxe.

Sunt mii de astfel de tratamente, numite si redenumite pe baza a catorva tehnologii: criolipoliza, masajul cu sau fara vacuum, radiofrecventa, mezoterapia lipolitica, limfodrenajul, undele de soc.

Tehnologia validata medical presupune ca aparatul respectiv a fost riguros testat, eficienta si siguranta sa au fost dovedite clinic si certificate de organisme responsabile pentru sanatatea pacientului.

Aparatele moderne folosesc combinatii de radiatii sofisticate care trateaza, fiecare, diferitele aspecte ale problemei: tesutul gras in exces, celulita, pielea laxa.
Cele mai rapide si spectaculoase efecte, ce trateaza atat excesul de grasime cat si celulita si laxitatea pielii, se obtin cu o combinatie de ultrasunete radiofrecventa si vacuum (Ultrashape).

Ultrasunetele focusate distrug selectiv celulele adipoase de la diverse adancimi, fara a agresa structurile din jur (vase nervi etc). Trigliceridele din aceste celule sunt eliberate progresiv si eliminate fiziologic fara a determina cresteri ale valorilor sanguine. Metabolizarea dureaza mai putin de o saptamana. Radiofrecventa asistata de vacuum stimuleaza fibrele de colagen din piele, ducand la cresterea densitatii si tonusului. Aspectul de celulita se reduce deoarece mansonul cutanat este mai ferm. Pielea laxa ramasa dupa cure de slabire, sarcini etc se reaseaza dupa conturul muscular, determinand o reala remodelare. Sunt necesare una pana la trei sedinte spatiate la doua-trei saptamani interval.

O alta combinatie de radiofrecventa, vacuum si infrarosii trateaza separat celulita si laxitatea cutanata (Velashape). Este stimulata distructia celulelor adipoase de la suprafata dar si productia profunda de fibre de colagen, care duc la netezirea suprafetei cutanate si la strangerea excesului de piele. Sunt necesare sedinte repetate pe parcursul a catorva saptamani iar rezultatele sunt proportionale cu perseverenta pacientului.

Criolipoliza (Lipocryo) este o metoda de racire a tesutului gras de la suprafata pana la temperaturi sub 10 grade Celsius, la care celulele adipoase sunt distruse. Eliminarea lor se face in 4-6 saptamani si se soldeaza cu reducerea circumferintei taliei, coapsei sau bratelor. Procedura nu este dureroasa, dureaza in jur de 40 de minute si este indicata celor care au exces de tesut adipos (colacei la abdomen, pernute la coapse si solduri, brate groase etc).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

0219178

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X