Clinica Medicum sustine programul INFANT pentru cresterea natalitatii

Clinica Medicum susține programul INFANT pentru creșterea natalității!

Avem plăcerea de a anunța că, începând de anul acesta, CENTRUL DE REPRODUCERE UMANĂ ASISTATĂ MEDICUM se alătură programului “INFANT” pentru creșterea ratei natalității în rândul persoanelor infertile de pe raza municipiului Constanța. 

“INFANT este un proiect de suflet. Anul acesta am inclus în buget bani pentru 100 de vouchere ce vor ajuta 100 de cupluri sau doamne singure care suferă de infertilitate. Am luat programul de la București, l-am analizat și l-am adaptat la datele statistice din Constanța, tocmai de aceea veți vedea că vârsta maximă în Constanța nu este 40, ci 45 de ani. Colegii mei de la Direcția Generală de Asistență Socială vor face toate procedurile cât mai repede. Acest program va continua și, dacă sunt mai mult de 100 de cereri, vom suplimenta bugetul”.

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța

Pacienții care își doresc să beneficieze de fondurile oferite de primărie pentru procedurile de FIV trebuie să aibă un diagnostic de infertilitate clar stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată.

Ce documente sunt necesare înscrierii în acest program? 

1. Solicitare pentru înscriere (formular 2)

2. Adeverința de la unitatea sanitară parteneră (formular 1) cu indicația de FIV care atestă că solicitanții sunt eligibili pentru intrarea în programul “INFANT”

3. Copii după actele de identitate ale solicitanților care să ateste domiciliul stabil în Constanța

4. Declarația de consimțământ (formular 3) privind prelucrarea datelor cu caracter personal și consultarea bazelor de date pentru confirmarea criteriilor de eligibilitate 

Documentele sunt disponibile în format electronic aici: primaria-constanta.ro

Cererile trebuie depuse la adresa de mail inscrieriinfant@dgas-ct.ro alături de documentele menționate anterior (scanate). Pentru informații suplimentare legate de program, puteți apela numerele 0341.180.108 / 0341.180.113 sau trimite un mail la adresa infant@dgas-ct.ro !

Prin programul INFANT se acordă anual, ajutoare financiare ce constau în vouchere de 10 mii de lei fiecare, pentru 100 de cupluri sau doamne singure ce nu pot avea copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

0219178

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X