fiv 2 cupluri infertile reproducere umana asistata dr baluta - clinica medicum

ASSMB anunță redeschiderea proiectului FIV 2!

Vești bune pentru cuplurile care se confruntă cu probleme de infertilitate! Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București) a anunțat oficial redeschiderea Proiectului FIV 2 – “O șansă pentru Cuplurile Infertile”, proiect prin care este oferit un sprijin financiar în valoare de 13.800 lei/cuplu, pentru alți 161 de beneficiari.

Clinica Medicum este afiliată.

Începând de LUNI, 31 MAI, ORA 09:00, cuplurile care doresc să se înscrie în Proiectul FIV 2 – “O șansă pentru Cuplurile Infertile” pot aplica accesând link-ul fiv2.assmb.ro.

Condițiile de eligibilitate sunt stabilite în Regulamentul privind implementarea proiectului, document ce poate fi descărcat accesând următorul link – fiv2.assmb.ro/RegulamentFIV2.

Centrul Medical Medicum este una dintre clinicile afiliate programului, al cărui obiectiv îl reprezintă creșterea natalității în rândul populației pe raza Municipiului București.

Departamentul nostru de reproducere umană asistată dispune de tehnologie ultramodernă, la standarde europene, și de specialiști de top, cu o experiență vastă în domeniul FIV, elemente ce vor spori considerabil șansele cuplurilor de a-și îndeplini visul!

Se pot înscrie în proiectul 𝗙𝗜𝗩 𝟮 cuplurile cărora medicul specialist în obstetrică-ginecologie, cu competență în tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată, le-a diagnosticat o afecțiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală. Cuplurile care au beneficiat în trecut de aceste fonduri sunt în continuare eligibile.

“Pentru început, trebuie depistată cauza infertilității – masculină sau feminină. Există un barem minim de investigații, adresate ambilor parteneri. La femei, acesta include analizele serologice pentru hepatitele B & C, HIV și VDRL, testarea rezervei ovariene, efectuarea unor culturi din colul uterin și a unei histerosalpingografii. Pentru bărbați, se începe cu spermograma. Dacă valorile sunt bune și nu există un istoric familial cu probleme de infertilitate, nu sunt necesare alte investigații.” Dr. Marilena Băluță, specialist obstetrică-ginecologie & embriologie

Pentru mai multe informații despre CENTRUL DE REPRODUCERE UMANĂ ASISTATĂ MEDICUM, ne puteți contacta telefonic la 0753348348.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

0219178

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X