Am lansat programul de fidelitate pentru seniori!

Am lansat programul de fidelitate pentru seniori!

Sănătatea este importantă la orice vârstă, însă cu cât îmbătrânim, cu atât devin mai supărătoare sau urgente anumite probleme medicale. Tocmai de aceea, ne bucurăm să anunțăm oficial că am lansat noul nostru program de fidelitate pentru seniori!

Ne dorim ca serviciile Medicum să fie mai accesibile pentru toți pacienții noștri trecuți de onorabila vârstă de 60 de ani. Înscrierea în program este gratuită pentru toți cei care se încadrează în segmentul de vârstă vizat și care au achitat cel puțin un serviciu în clinica noastră.

Odată înscris în program, pacientul va primi un card special cu care se va putea prezenta la recepție la următoarea sa vizită în clinică pentru a beneficia de o reducere de 20% la oricare dintre următorele 14 specialități:

Reducerea de 20% nu se cumuleaza cu alte pachete sau oferte (de exemplu Cardiofit) și nu este valabilă pentru serviciile online. Cardul poate fi utilizat o singură dată la fiecare 90 de zile (3 luni) și este valabil pe termen nelimitat.

De asemenea, cei care se înscriu în programul nostru de loialitate vor putea beneficia și de alte oferte speciale, pe perioade limitate de timp, în aproapierea anumitor sărbători importante.

One Comment
  1. Răspunde
    Laura Crisan

    Buna ziua,
    Sant pacienta a clinicii si doresc sa ma inscriu in acest program.Cum se face inscrierea ?
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

+4 0753 818 181

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X