Aveti par in exces, menstre neregulate? Suferiti de infertilitate? Sunteti la menopauza si aveti simptome suparatoare? Transpiratii in exces sau variantii mari de greutate? Sunt intrebari care pot aparea in diferite momente ale vietii. Pot fi legate sau nu de functionarea glandelor endocrine.

Cu investigarea cauzelor bolilor endocrinologice, modalitatilor de tratament si afectiunele conexe aparatului endocrin se ocupa aceasta specialitate complexa. De la dereglari hormonale care pot afecta inima si vase, aparatul uro-genital, afectiuni oftalmologice, dermatologice, pana la suferinte ale creierului fie ca vorbim de tumori hipofizare sau stari psihice anormale, precum depresia, toate acestea pot avea origini in suferintele glandelor endocrine. Descoperite din timp cu ajutorul si suportul medici lor de specialitate, aceste afectiuni ar putea fi tratate corespunzator si la timp pentru a reda sanatatea si starea de bine.

Hormonii sunt niste “nimicarnite” – mici, discreti, uneori in cantitati nedeterminabile – inca. Si asa mici reusesc sa schimbe comportamentul intregii celule, indiferent despre ce tip de celula vorbim. Sunt mici si integratori. Sunt mici si invita la interiorizare si expansiune. Ca intr-o relatie… privim inauntru si vedem ce se-ntampla afara…

Dr. Bajenaru Magda

Preturi - specialitatea Endocrinologie

Selecteaza din lista de mai jos gama de analize care te intereseaza.

Endocrinologie

MedicDenumire analizaPret (lei)
BAJENARU MAGDACONSULTATIE SECUNDARA150
BAJENARU MAGDACONSULTATIE DIETA200
BAJENARU MAGDACONTROL100
BAJENARU MAGDAECOGRAFIE TIROIDA150
BAJENARU MAGDACONSULTATIE INITIALA200
POIANA CATALINACONSULTATIE400
POIANA CATALINACONTROL200

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

+4 0753 818 181

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X