Să înțelegem perfect trăirile și gândurile noastre poate fi mult mai dificil decât să încercăm să le pricepem pe ale altora din jurul nostru. Psihologia are rolul de a ne oferi anumite unelte pentru a duce la bun sfârșit acest proces anevoios de introspecție, de autocunoaștere.

La cabinet, psihologul se va folosi de diferite metode obiective de cercetare (observație, convorbire, anchetă psihologică, etc.) pentru a-ți evalua starea de sănătate mintala și a-ți oferi sfaturi și soluții pentru problemele cu care te confrunți. Evaluarea aceasta poate fi de mai multe tipuri: comportamentală, cognitivă & neuropsihică, bio-fiziologică, emoțională, de personalitate, specifică psihologiei cuplului/familiei, etc.

Începând din anul 2020, departamentul nostru de psihologie s-a extins pentru a include și latura pediatrică! Părinții care își doresc să vină la Medicum pentru o evaluare de specialitate a inteligenței juniorului lor pot apela la specialistul nostru în psihologia copilului, care le va pune la dispoziție teste acreditate de ultimă generație (WISC-IV).

Preturi - specialitatea Psihologie

Selecteaza din lista de mai jos gama de analize care te intereseaza.

Psihologie

DenumirePret (lei)
CONSILIERE200
PSIHOTERAPIE250
SEDINTA TERAPIE CUPLU450

Psihologie pediatrică

DenumirePret (lei)
ȘEDINȚĂ EVALUARE PSIHOLOGICĂ CLINICĂ ȘI NEUROPSIHOLOGICĂ PEDIATRICĂ200
FIȘĂ PSIHOLOGICĂ PENTRU COMISIA DE HANDICAP SAU ORIENTARE ȘCOLARĂ (COPII)200

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

0219178

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X