Pornind de la etimologia cuvantului, psihologia fiind definita ca “stiinta psihicului”, psihologul Constantin Cornea ne explica frumusetea acestei discipline astfel:

Meseria mea, ar trebui sa fie un balsam pentru sufletele suferinde. Indiferent daca suferinta este din dragoste sau pentru ca nu ai ce ti-ai dorit. Pentru ca, alaturi de un bun psiholog, poti descoperi frumusetea de a te bucura de ceea ce ai, poti scapa de traumele trecutului pentru ati construi o viata asa cum meriti. Orice vis poate deveni realitate daca intelegi ce ai. Daca descoperi ce poti detine latent asteptand clipa potrivita sa erupa. Dar si modul in care ar trebui sa te straduiesti pentru a capata ceea ce nu ai. Pentru ca, a invata sa te bucuri de toate aceste descoperiri, trebuie sa semene cu placerea de a savura un roman bun. Cel mai bun roman, cel pe care te pot ajuta sa il scrii asa cum ai visat!

Psihologul se foloseste de diferite metode obiective (observatie, convorbire, ancheta psihologica, etc.) pentru a evalua starea de sanatate mintala a unei persoane. Evaluarea poate fi comportamentala, cognitiva si neuropsihica, bio-fiziologica, emotionala, de personalitate, specifica psihologiei cuplului/familiei, etc.

Preturi - specialitatea Psihologie

Selecteaza din lista de mai jos gama de analize care te intereseaza.

Psihologie

DenumirePret (lei)
CONSILIERE200
PSIHOTERAPIE250
SEDINTA TERAPIE CUPLU450

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

+4 0753 818 181

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X