Ca părți componente ale societății în care trăim, suntem suma factorilor externi care ne influențează zilnic la nivel psihologic, social, cultural, economic etc. Psihiatria este cunoscuta ca fiind o “disciplină de sinteză”, ce are ca scop menținerea integrității și sănătății mintale a pacientului.

Se axează pe examinarea tulburărilor psihice și a bolilor mintale ce influențază atât corpul nostru, cât și comportamentul nostru (acasă sau în colectivități). Sarcina psihiatriei este de a clarifica pentru pacient influența acestor factori nocivi, precum și impactul lor pe termen lung asupra relațiilor interumane, fie ele de natură romantică, sexuală, profesională sau familială.

Avem bucuria de a anunța că începând cu anul 2020, departamentul de psihiatrie Medicum s-a extins pentru a include și partea pediatrică a acestei specialități complexe. De acum, părinții care întâmpină probleme în creșterea sau înțelegerea juniorului lor pot veni la o serie de discuții părinte-copil-medic pentru a identifica cauzele nemulțumirilor și principalele frici care inhibă dezvoltarea armonioasă a copilului. Adolescenții care trec prin diferite probleme legate de pubertate și care se simt neînțeleși de către rudele lor pot de asemenea să vină să discute cu specialistul nostru și să primească sfaturi utile pentru a învinge anxietatea socială, depresia sau sindromul opozițional, printre altele.

Preturi - specialitatea Psihiatrie

Selecteaza din lista de mai jos gama de analize care te intereseaza.

Psihiatrie

DenumirePret (lei)
CONSULTATIE INITIALA200
CONSULTATIE DE CONTROL150
REEVALUARE CLINICO TERAPEUTICA100

Psihiatrie pediatrică

DenumirePret (lei)
CONSILIERE PSIHIATRICA280
CONSULT PSIHIATRIE PEDIATRICA300
CONTROL PSIHIATRIE PEDIATRICA170
EVALUARE CLINICO-TERAPEUTICA110

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

0219178

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X