Terapia Dracula - Clinica Medicum

Terapia “Dracula”

Este o procedura de rejuvenare injectabila care foloseste ca substanta activa propria plasma a pacientului. Aceasta este separata prin centrifugare astfel incat sa contina un numar mare de trombocite bogate in factori de crestere.

Are utilizari multiple, in estetica fiind folosita in corectia ridurilor a cicatricilor sau in stimularea cresterii parului. Rezultatele apar in timp si au un grad mare de variabilitate, in functie de calitatea plasmei extrase, gravitatea problemei ce se doreste a fi corectata si numarul de sesiuni de injectare.

Sunt recomandate patru  sesiuni spatiate la 3 luni, apoi o sesiune anual.

Procedura consta in introducerea plasmei in derm sau la radacina firelor de par, prin intepaturi multiple. Se poate practica anestezie locala cu crema sau gheata. Riscurile sunt minore din punct de vedere al efectelor adverse, similare oricaror alte injectari din estetica (echimoze, edem). Riscul de infectie poate fi mai mare ca la alte produse, de aceea se recomanda injectarea in conditii sterile de bloc operator.

Este de retinut ca desi exista si un efect imediat de umplere dat de volumul de plasma injectat, efectul final este cel de regenerare celulara a matricii de colagen si/sau al radacinii firelor de par, efect ce necesita minimum doua luni pentru a deveni vizibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

0219178

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X