Terapia de Transformare Rapida - clinica medicum

Terapia de Transformare Rapidă

Când trăiești  o durere fizică sau o suferință emoțională, vrei o rezolvare rapidă. Terapia de Transformare Rapidă își propune să producă schimbări cu caracter permanent în doar 1 până la 3 ședințe.

Terapia de Transformare Rapidă este pentru tine dacă ai una sau mai multe din următoarele probleme:

 • Vrei să scapi de kilogramele în plus fără diete, medicamente și suplimente
 • Adicții: fumat, alcool, droguri, jocuri de noroc, dulciuri…
 • Anorexie / Bulimie
 • Performanță: stabilirea obiectivelor, vocația, carieră, motivare, încredere, stimă de sine, frustrări…
 • Sport: vrei să ai performanțe sportive sau pur și simplu să te apuci de sport (și să te ții!)
 • Ai de dat un examen: concentrare, încredere, îmbunătățirea memoriei, gestionarea emoțiilor
 • Suferi de: anxietate, depresie, stres, frici (ți-e teamă să vorbești în public, să intri într-o relație, ți-e frică de respingere), îngrijorări inutile sau exagerate, atacuri de panică
 • Ești mereu obosit, ai insomnii, ești stresat și încordat. Îți cade părul din cauza stresului.
 • Fobii: ți-e frică de înălțimi, să mergi cu liftul, de păianjeni sau șerpi, nu zbori cu avionul…
 • Probleme dermatologice: acnee, eczeme, dermatite
 • Infertilitate din cauze emoționale
 • Migrene

… și multe altele

Cornelia Milea, Clinica Medicum

Cornelia Milea, Terapeut RTT

Ce este Terapia de Transformare Rapidă (RTT)?

Fie că ne dăm seama sau nu, funcționăm pe baza unor tipare de gândire. Deși invizibile, acestea ne dictează gândurile, sentimentele, acțiunile și, prin urmare, rezultatele. Toate problemele psihologice, suferințele și dorințele neîndeplinite sunt rezultatul constrângerilor mentale invizibile.

Pentru a face față cât mai bine vieții de zi cu zi, e necesar să identificăm tiparele care ne blochează și ne limitează și să le supra-scriem cu unele noi, mai folositoare.

Se spune că mintea e foarte complexă. Că îți trebuie o viață să înțelegi cum funcționează și încă o viață ca să aplici ce ai înțeles. Cine are la dispozitie doua vieti?

Terapia de Transformare Rapidă se află la intersecția dintre principiile psihoterapiei, terapiei cognitiv comportamentale, regresiei și condiționării directe a minții despre care se știe că au ca efect transformarea rapidă la nivel de subconștient.  Cu toate acestea, RTT merge mai departe, identificând exact ce funcționează pentru fiecare om în parte, pentru a construi o nouă abordare terapeutică.

Terapeutul RTT este echipat cu o varietate de tehnici și metode specifice nu doar pentru a te învăța cum să comunici cu propriul tău subconștient, ci și pentru a accesa și scăpa de orice tip de blocaj. Prin blocaj înțeleg acel ceva care nu te lasă să vorbești în public, care te face să nu ai încredere în tine, care te face să procrastinezi, care te împiedică să ai relația pe care ți-o dorești, sau succesul în carieră și în afaceri de care știi că ești capabil. Alte exemple de blocaje ar fi cele referitoare la controlul greutății, la puterea de a renunța la obiceiuri dăunătoare (fumat, alcool, dulciuri, etc.) sau la traume și conditionări din copilărie.

La ce să te aștepți în timpul unei sesiuni?

Vei lucra “cot la cot” cu terapeutul și vom merge direct la cauza, motivul și chiar rădăcina problemei, dezvăluind semnificația eventimentelor din viața ta și dându-le un sens nou, un sens care să te susțină în toate demersurile tale viitoare.

Asta e ceea ce duce la schimbări puternice și permanente pentru că RTT permite minții să-i spună corpului ce să facă, spre exemplu să se vindece, prin folosirea unei tehnici numite “Cell Command Therapy”. Să renunțe fără efort la adicții și să transforme frica în entuziasm. Prin această tehnică foarte puternică se pot produce vindecări uimitoare ale problemelor fizice pentru că se creează noi rețele neuronale care activează vindecarea din interior și restabilirea stării de sănătate.

RTT modifică și îmbunătățește comunicarea bidirecțională dintre minte și corp. Acum poți să faci diferența dintre ceea ce crede mintea ta conștientă și ce se află de fapt în subconștient, astfel încât stări precum depresia, anxietatea și atacurile de panică pot fi ușor depășite.

Întrucat nu poți să rezolvi ceea ce nu înțelegi, RTT te ajută să îți dai în primul rând seama cum ai ajuns să ai aceste probleme. Prin folosirea unei tehnici numite “Role-Purpose-Function” este conștientizată importanța pe care o atribui problemelor tale și apoi se produce eliberarea emoțională definitivă astfel încât suferința dispare.

RTT aduce la suprafață problemele nerezolvate din trecut, adresând traumele vechi. Metoda “Upgrading the Child” oferă o modalitate incredibil de simplă și de eficientă de a depăsi o dată pentru totdeauna problemele din copilărie.

Caracteristica cea mai importantă a RTT este capacitatea de a putea produce transformări permanente chiar de la prima ședință. Terapia se folosește cu rezultate uimitoare și la copii de peste 8 ani.

Fă-ți o programare chiar acum și alocă-ți 2 ore pentru tine și pentru transformarea ta definitivă.

Rapid Transformational Therapy ( RTTTM) este rodul a peste 30 de ani de experiență a terapeutului nr. 1 din Marea Britanie, Marisa Peer. Marisa Peer a lucrat cu mii de oameni de la celebrități și sportivi de performanță, până la oameni care conduc afaceri și performeri de top. RTT devine tot mai populară pe plan internațional și câștiga premii peste premii ca recunoaștere a eficienței și rapidității cu care se obțin rezultate.

5 Comments
 1. Răspunde
  Chipcia Mariana

  Buna ziua,se face sedinte oline…sau prezentare la cabinet ..Multumesc

 2. Răspunde
  Ungureanu Andrei Teodor

  Buna ziua, s-au reluat sedintele la cabinet ?

 3. Răspunde
  Annemona

  Buna ziua, ma intereseaza acreditarea RTT in Romania, sub ce forma este recunoscuta si ce afiliere profesionala implica, sau ce autoritate de reglementare de profil recunoaste, valideaza, acrediteaza aceasta calificare in RTT. Din ctae stiu, in multe tari este reglemntata ca si terapie scurta, nu ca si metoda de psihoterapie, de aceea intreb cuym este acreditata, reglemantata in Romania. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

0219178

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X