scapa de celulita cu velashape sarbu isabela - clinica medicum

Scapă de celulită cu Velashape 3!

Pe parcursul vieții, indiferent de cât de mult sport vei face sau de tipul de alimentație pe care îl vei avea, este foarte probabil să te confrunți cel puțin o dată cu celulita! Această problemă dermatologică se referă la acumulările neuniforme de grăsime subcutanată ce fac pielea să capete o textură neplăcută, ca de coajă de portocală.

Foarte multe paciente ne întreabă dacă există o soluție rapidă pentru celulită – vreun tratament miraculos care să facă pielea netedă peste noapte. Din păcate, cine promite asemenea rezultate utopice încearcă doar să păcălească oamenii. Există, totuși, tratamente demonstrate a fi eficiente în diminuarea progresivă a stratului adipos, însă ele necesită o abordare treptată, cu mai multe ședințe. Unul dintre aceste tratamente este renumitul Velashape 3!

ne explică doctor Sârbu Isabela, medic dermatolog.

Velashape 3 este un aparat fabricat de producătorul internațional Syneron-Candela, lider mondial în dispozitive cosmetice și medicale, care îmbină 4 tehnologii sinergice:

  1. Energie optică cu infraroșu (IR)
  2. Curent bipolar conductor cu frecvențe radio (RF)
  3. Vacuum pulsat
  4. Role de masaj

Tratamentul cu Velashape 3 este unul relaxant, nedureros, care îți va pune tot sângele în mișcare în zonele unde există acumulări de grăsime. Durata unei ședințe este de circa 40 de minute și pielea nu necesită timp de recuperare ulterior. 

Dispozitivul incorporează 4 tehnologii revoluționare, recunoscute la nivel internațional pentru eficiența în tratarea celulitei – capătul mecanic se comportă ca un vacuum foarte blând, ce încălzește cu partea sa mobilă zona corpului peste care va trece cu rolele. Această căldură acționează asupra depozitelor adipoase și le dislocă.

Ce zone ale corpului pot fi tratate astfel?

Numeroase zone ale corpului pot fi tratate cu ajutorului acestei proceduri – coapse, gambe, abdomen, flancuri, fese etc.

Testele clinice au demonstrat o scădere în circumferința taliei de aproximativ 7cm și de 2.5cm pentru circumferința coapselor după doar 4 ședințe.

Procedura este utilă atât pentru tratarea celulitei, cât și pentru întreținerea tonusului pielii în cazul persoanelor care înaintează în vârstă.

Ce rezultate vei obține în urma tratamentului?

  • încălzirea cutanată favorizează migrarea celulelor din zona de tratament și stimulează organismul să producă colagen nou
  • apar modificări mecanice la nivelul adipocitelor
  • circulația sângelui din zonele vizate este îmbunătățită
  • drenajul limfatic este sporit, fapt ce favorizează eliminarea reziduurilor adipoase
  • rata metabolică crește

Pentru mai multe informații despre prețurile procedurilor sau despre lista de servicii disponibile în Centrul de Dermatologie & Venerologie Medicum, nu ezita să ne contactezi telefonic în timpul programului!

Dispunem de cea mai performantă tehnologie la momentul actual în materie de epilare laser, criolipoliză, tratamente anticelulitice și drenaj limfatic, printre altele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

0219178

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X