Program consultatii : Luni - Vineri: 09.00 - 20.00 | Sambata: 09.00 - 14.00
  Contact : +4 0753 818 181

O harta pentru fiecare! O crema “de soare” pentru fiecare!

In perioada 10 mai – 22 iunie 2018, Clinica Medicum iti ofera posibilitatea de a-ti verifica alunitele si de a alcatui o harta a acestora la pretul unei consultatii! La “Barul de creme” vei putea testa pe pielea ta toate cremele de protectie solara si vei fi sfatuit care dintre ele ti se potriveste mai bine!

Luna mai este Melanoma Awraness Month in toata lumea. In aceasta luna, inainte de sezonul expunerii la soare, verificarea pielii este obligatorie, pentru a nu risca sa intri in perioada insorita cu o leziune pigmentara riscanta, nev displazic sau chiar melanom, care ar putea o evolutie grava in cateva luni.

La Medicum, cu ajutorul Foto Finder, aparatul de ultima generatie de monitorizare a alunitelor, depistarea leziunilor periculoase este rapida si sigura. Specialistii nostri iti vor verifica toate leziunile pigmentare si vor decide monitorizarea celor active, inregistrandu-le pe o harta electronica. Vei fi sfatuit asupra ritmului de monitorizare sau a eventualelor excizii. La sfarsit, la “Barul de creme” creat cu ajutorul celor mai importante firme de dermato-cosmetice, vei putea incerca orice produs, vei fi informat asupra particularitatilor fiecareia si vei pleca acasa cu mostre.

Nu te expune la soare fara crema de protectie si fara sa stii daca ai alunite periculoase!
One Comment
  1. Răspunde
    Florina

    Buna ziua, sunt interesata de verificarea alunitelor si stabilirea hartii acestora pentru fiul meu de 15 ani. Ce inseamna ca pret acest lucru, in perioada mentionata in articol. Multumesc anticipat pentru raspuns!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X