O harta pentru fiecare! O crema “de soare” pentru fiecare!

Vara a trecut și soarele odată cu ea. Este timpul ca pielea să își revină după curele de soare și mare. Este momentul cel mai bun să numărăm și să controlăm alunițele.
Poate te-ai expus excesiv, fără protecție sau te-ai ars la soare. Sau ai observat o pată nouă colorată pe piele. Poate fi o leziune pigmentară riscantă, nev displazic sau chiar melanom, care ar putea evolua fulminant în câteva luni.

In perioada 15 octombrie – 1 decembrie 2018 în Clinica Medicum harta alunițelor are prețul unui consult dermatologic: 200 de lei.

La Medicum cu ajutorul Foto Finder, aparatul de ultimă generație de monitorizare a alunițelor, depistarea leziunilor periculoase este rapidă și sigură. Specialiștii noștri îți vor verifica toate leziunile pigmentare și vor decide monitorizarea celor active, inregistrându-le pe o harta electronică. Veți fi sfătuiți asupra ritmului de monitorizare sau a eventualelor excizii.

Specialiștii noștri: Dr. Diana Plăcintescu și Dr. Iuliana Lupu vor examina toate alunițele si leziunile suspecte și vor stabili planul personalizat de urmărire și tratament. Foto Finder ne ajută să realizăm harta alunițelor și să detectăm toate modificările care pot fi periculoase.

Vă așteptăm la un control toamna aceasta. Toamna se numără și alunițele!
One Comment
  1. Răspunde
    Florina

    Buna ziua, sunt interesata de verificarea alunitelor si stabilirea hartii acestora pentru fiul meu de 15 ani. Ce inseamna ca pret acest lucru, in perioada mentionata in articol. Multumesc anticipat pentru raspuns!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

0219178

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X