lasermar 1500 liposuctie laser clinica medicum

Nou în 2024 – liposucție asistată laser!

După cum bine știți, departamentul nostru de dermatologie estetică și chirurgie plastică încearcă constant să vă aducă în prim plan cele mai noi dispozitive și tehnologii de înfrumusețare disponibile pe piață. Anul acesta, ne bucurăm să anunțăm introducerea unui nou serviciu în portofoliul nostru – liposucția asistată laser (o alternativă ultramodernă a procedurii tradiționale de liposucție) realizată cu ajutorul aparatului LASEmaR1500! 

Ce este LASEmaR1500? 

Este un dispozitiv laser de ultimă generație, realizat de către renumita firmă Eufoton, care a redefinit modul în care procedurile chirurgicale minim invazive sunt realizate. Fabricat în Italia la cele mai înalte standarde de calitate, dispozitivul este nu numai ușor de operat, dar și extrem de versatil.

Care sunt Avantajele LASEmaR® 1500 față de alte aparate de pe piață?

  • Multifunctionalitate | schimbând piesele de mână prezente în gama de accesorii Eufoton® și protocoalele prestabilite, laserul este imediat utilizabil pentru mai multe tratamente.
  • Software ușor de utilizat — toate tratamentele sunt prestabilite și reglabile datorită software-ului intuitiv
  • Securitate | software-ul permite setarea parametrilor de funcționare, avertizând operatorul de realizarea acestuia cu diferite alerte acustice, fără a fi necesară distragerea atenției de la pacient.
  • Autodiagnosticare | circuitele principale sunt supravegheate continuu de un sistem de securitate, care informează operatorul asupra eventualelor anomalii și ori de câte ori este necesar oprește automat emisia.
  • Capacitate de lucru de diferite ore pe zi, fără nicio problemă de supraîncălzire.

Ce este Endolift ?

Tehnologia patentată Endolift® , unică dispozitivelor Eufoton, permite realizarea procedurii de liposucție asistată laser într-o manieră ușor de tolerat de către pacient, care va necesită doar o anestezie locală, spre deosebire de liposuctia tradițională. Timpul de recuperare este extrem de scurt – sunt suficiente câteva ore că anestezia să treacă și pacientul va putea să reia activitățile de zi cu zi fără probleme. 

Cum este realizată procedura?

Procedura de topire a grăsimii este realizată cu ajutorul laserului diodă ce circulă printr-o canulă foarte subțire, introdusă direct sub derm, în țesutul adipos. Laserul topește treptat adipocitele, care sunt ulterior extrase de sub piele cu o altă canulă specializată, care acționează că un mini aspirator și care tonifiaza pielea în urmă absorbției (pentru că această să fie iar fermă). Întreagă procedura este coordonată de către un medic chirurg estetician cu pregătire specială în operarea laserului.

Când se vor vedea rezultatele?

Rezultatele tratamentului sunt vizibile aproape imediat, pielea pacientului urmând să își recapete elasticitatea pe parcursul a mai multe luni de la realizarea intervenției. Finalitatea este obținerea unui substitut perfect pentru liposuctia cu bisturiu, fără cicatrici, fără costuri de anestezie ridicate și fără dureri post-operatorii!Pentru mai multe informații despre această procedura și costurile aferente, nu ezitați să ne contactați telefonic în timpul programului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

0219178

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X