Eurodiet. Stil de viață - Clinica Medicum

Eurodiet. Stil de viață

O lume cu oameni sănătoși, plini de viață, mereu cu zâmbetul pe buze și cu o greutate ideală. Asta e viziunea noastră și asta ne dorim pentru pacienții noștri!

Ce facem specific pentru asta?

Furnizăm informații utile și oferim sprijin celor care vor să își controleze greutatea și sănătatea,cu ajutorul celui mai puternic medicament din natura – alimentația.

Creată de un grup de medici cu expertiză în nutriție, Eurodiet este prima companie care oferă cadrelor medicale și pacienților lor o metodă nouă pentru managementul greutății în exces și al obezității: Metoda Eurodiet.

Mai mult decât o dietă, metoda Eurodiet permite o “reprogramare” nutrițională globală sub supravegherea unui medic.

CUM FUNCȚIONEAZĂ METODA EURODIET?

 1. Supraveghere medicală

Suportul acordat de către un medic este esențial pentru orice proces de reabilitare nutrițională și pierdere în greutate.

Medicul dvs. va folosi un set inovativ de unelte de diagnostic pentru a efectua o evaluare nutrițională și comportamentală extensivă. Rezultatele îi vor permite să conceapă programul dumneavoastră nutrițional de reabilitare, conform necesităților dumneavoastră.

Faza cu care veți începe depinde de starea sănătății dumneavoastră, numărul de kilograme pe care doriți să le dați jos, compoziția dumneavoastră corporală și, desigur, motivația dumneavoastră.

În timpul programului, medicul va fi disponibil pentru:

 • A vă sprijini
 • A vă ajuta să evitați “capcane” nutriționale
 • A urmări evoluția satisfăcătoare a pierderii dumneavoastră în greutate (conservarea masei musculare)
 • A analiza factorii psihologici implicați în procesul dumneavoastră de pierdere în greutate

… astfel incât dumneavoastră să vă mențineți obiceiurile sănătoase alimentare nou achiziționate (și greutatea pierdută!) pe termen lung.

2. Meniuri adaptate nevoilor dumneavoastră

În funcție de faza de început aleasă, meniul dumneavoastră tipic va include un număr variabil de produse cu un conținut nutrițional de calitate, bogat în proteine și cu puțini carbohidrați (la alegere dintr-o gamă de peste 70 de produse) plus alte mâncăruri obișnuite pe care vă vom ajuta să le redescoperiți.

3. Abordarea problemelor psihocomportamentale

Uneori ne schimbăm inconștient obiceiurile alimentare și comportamentul pentru a face față anumitor sentimente. Alimentarea în exces poate astfel deveni o metodă de management a sentimentelor, stresului sau plictiselii, în locul unui răspuns normal la senzația de foame. În timpul programului dumneavoastră de pierdere în greutate, sprijinul acordat de către medicul dumneavoastră va lua în considerare acești factori motivaționali și emoționali.

Cu metoda Eurodiet, medicul dumneavoastră vă va ajuta să vă atingeți un set de obiective specifice fiecarei faze, pentru ca dumneavoastră să achizitionați obiceiuri alimentare sănătoase în mod treptat.

A ține o dietă numai pentru a pierde kilograme nu rămâne fără consecințe asupra sănătății!

Anumite diete pot, de fapt, chiar genera deficite majore de nutrienți și vitamine esențiale, astfel crescând senzația de oboseală, cauzând scăderi bruște ale tensiunii, lipsa tonusului muscular, pierderea elementelor minerale. Altele pot avea efecte chiar distructive asupra rinichilor și pot induce probleme de sănătate mai mult sau mai puțin grave. De aceea este importantă supravegherea de către un medic. Eurodiet recomandă ca toate programele destinate pierderii în greutate să fie urmate sub supraveghere medicală.

AVANTAJE

 • Eficacitate: pierderea a 10% din greutate din primele 40 de zile de dieta.
 • Usurinta: nu cantariti nimic mancand 4-5 mese pe zi. Ideala pentru persoanele care lucreaza in corporati, oamenii de afaceri sau oameni care au timp limitat pentru pauza de pranz.
 • Diversificate: exista peste 80 de produse eurodiet din care puteti sa alegeti ce va place.
 • Educativa: dupa finalizarea metodei nu intrati la o dieta de mentinere dar prin parcusul metodei sunteti educati pentru noul stil de viata, fara restrictii, un stil de viata sanatos.
 • Siguranta: Nu streseaza deloc organismul. E o metoda atat de dinamica si da posibilitatea la diabeticii care-si administreaza insulina sa reduca doza lor zilnica, cu 50% din prima zi

CE O DEOSEBESTE  FATA DE CELALALTE METODE

Majoritatea dietelor micsoreaza cantitatea de calorii si atunci corpul uman e nevoit sa foloseasca pentru producerea energiei necesare propii tesuturi si mai ales masa musculara. Metoda Eurodiet e structurata in asa fel incat va da posibilitate sa folositi tesutul adipos pentru producerea energiei necesare fara sa fie atinsa masa musculara. De asemenea produsele eurodiet sunt bogate in fibre solubile  (mai mult de 6gr/ 100 de grame de produs)  si au foarte putine zaharuri cu indice glicemic mic. Sunt inbogatite de vitamine, minerale si acizi grași polisaturați.

6 MOTIVE PENTRU A ALEGE EURODIET

 1. O modificare graduală și rațională a obiceiurilor dumneavoastră alimentare, ceea ce vă va aduce treptat la greutatea dumneavoastră optimă și vă va ajuta să o mențineți.
 2. În contrast cu dietele la modă, aportul adecvat de proteine cu valoare nutrițională ridicată vor conserva masa dumneavoastră musculară.
 3. Efectul de sațietate oferit de către proteinele cu valoare nutrițională ridicată, fibre și carbohidrați cu indici glicemici scăzuți.
 4. O dietă ușor de urmat, niciodată plictisitoare datorită gamei diverse de produse disponibile.
 5. Un program individualizat în 4 faze care vă va ajuta treptat să aveți o dietă echilibrată.
 6. Consilierea oferită de către un medic, instruit să utilizeze metoda Eurodiet; un element esențial pentru menținerea pe termen lung a greutății.

De peste 30 de ani pe piață, Eurodiet te ajută să:

 • îți calibrezi metabolismul (tensiunea arterială, glicemia, lipidele din sânge)
 • îți controlezi și ințelegi emoțiile pentru a-ți imbunătăți comportamentul alimentar
 • îți îmbunătățești stilul de viață
 • Îți vei modifica gradual și rațional obiceiurile alimentare, ceea ce te va duce treptat la greutatea ta optimă și te va ajuta să o menții;

Așadar, lăsați mâncarea să vă fie medicament și medicamentul să vă fie mâncarea!

Eurodiet România

2 Comments
 1. Răspunde
  Doina

  Buna ziua! Ma intereseaza preturile pentru a stabili daca ma incadrez,din punct de vedere financiar,atat preturile produselor cat si al consilierii. De asemenea,as vrea sa stiu daca pot procura anumite produse,fara consiliere. Multumesc!

  • Răspunde
   Vlad Simona

   Buna ziua!Ma interesează preturile pentru a stabili dacă ma încadrez,din punct de vedere financiar.Doresc sa comand pentru o luna produsele.Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

0219178

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X