Criolipoliza - secretul pentru slabirea localizata - clinica medicum

Criolipoliza – secretul pentru slăbirea localizată!

Îți dorești să scapi de țesutul gras din anumite zone ale corpului, dar nu vrei să apelezi la liposucție? Așa că te chinui cu tot felul de exerciții fizice sau diete, dar fără rezultatele dorite? Nu intra în panică! Există o soluție!

Criolipoliza este un tratament non-invaziv, nedureros, care elimină eficient țesutul adipos prin răcirea acestuia în mod controlat (până la temperatura de -8*C).

Dispozitivul utilizat în clinica noastră care realizează acest proces de înghețare se numește CoolTech și este singurul de pe piață care reușește să ajungă la temperatura dorită în doar 5 minute (spre deosebire de altele, care au o perioadă de răcire de 10 minute), fapt ce diminuează semnificativ senzația de disconfort.

Studiile clinice efectuate pe parcursul ultimilor ani arată că peste 50% dintre celulele adipoase înghețate prin criolipoliză sunt eliminate chiar de la prima ședință. O scădere în circumferința taliei de aproximativ 5 cm a fost observată la cei mai mulți dintre pacienții care au ales zona abdominală pentru tratament. 

Zonele care pot fi tratate variază – fie sunt cele mai întinse, precum abdomenul sau spatele, fie cele mai înguste, precum aripioarele, brațele sau coapsele.

În funcție de zonele alese, procedura poate fi realizată cu unul sau cu doi aplicatori.

Numărul maxim de zone care pot fi tratate într-o singură zi este de trei (de exemplu abdomenul și coapsele). După fiecare procedură urmează o perioadă de pauză de doua luni în care organismul se regenerează.

Nu sunt recomandate mai mult de 3 ședințe de tratament pe an (în același loc de pe corp).

Procedura începe prin măsurarea cu exactitate a plicăi de grăsime de către medic sau terapeut. În funcție de rezultat, se va stabili abordarea ideală de tratament împreună cu pacientul. Pacientul se așează comod, la orizontală, pe un pat, fie pe burtă, fie pe spate. Terapeutul va proteja zona asupra căreia se va acționa cu ajutorul unui gel anti-îngheț și a unei membrane speciale, ambele având rolul de a proteja pielea de degerături sau îngheț.

Țesutul adipos este fixat bine în aplicatoarele speciale printr-un proces de vacuum, lucru care protejează țesutul înconjurător și colagenul. Un alt efect benefic al vacuumului este acela că scade circulația sângelui local, ceea ce asigură o răcire precisă a zonei, la o temperatură constantă.

Tratamentul durează în mod obișnuit în jur de 70 de minute, așa că ai posibilitatea să dormi sau să te relaxezi până este gata. Îți recomandăm să ai cu tine o tabletă sau o carte pentru a nu te plictisi! La final, aplicatoarele vor elibera automat țesutul adipos, iar zona va fi masată de către terapeut pentru a readuce la normal circulația sangvină.

Pe parcursul perioadei de recuperare, organismul va elimina adipocitele distruse prin intermediul sistemului limfatic. Primele efecte pot fi observate la două săptămâni de la efectuarea tratamentului, însă rezultatele cu adevărat vizibile se instalează după aproximativ 6-8 săptămâni de la efectuarea procedurii. 

Pentru mai multe informații despre tratamentele disponibile în Clinica Medicum sau pentru programări, vă rugăm să ne contactați telefonic, în timpul programului!

Ce contraindicații există pentru această procedură?

 • insuficiență renală / hepatică
 • boala Raynaud
 • crioglobulinemie
 • hipoproteinemie
 • degerături severe
 • diabet sever
 • febră
 • carcinom, cancer
 • sarcină / perioadă de alăptare
 • dermatită, eczeme, acnee
 • varice, flebită, tromboflebită
One Comment
 1. Răspunde
  Dinca Laura

  Buna ziua, in clinica dvs se efectueaza aceasta procedura?
  Care sunt preturile?
  Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

0219178

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X