Cornelia Milea – Health & Performance Coach - Clinica Medicum

Cornelia Milea – Health & Performance Coach

FERICIREA SE ÎNVAȚĂ

Cum mănânci. Cum te miști. Cum gândești. Cum trăiești. Sunt cei patru piloni ai sănătății. Patru stâlpi pe care construim împreună sănătatea fizică și emoțională. Pentru că fericirea, un concept atât de abstract, se naște din gesturi și obiceiuri atât de practice: nutriția, mișcarea, atitudinea și stilul de viață. Toate se învață. Într-o lume în mișcare, te ajutăm să ții pasul fără să-ți pierzi echilibrul.

Cornelia Milea, Health & Performance Coach

Cornelia Milea, Health & Performance Coach

Ești unic. Unice sunt și gândurile, provocările și grijile tale. Fie că vorbim de un job solicitant, de relații în impas sau pur și simplu de zilele în care nu te regăsești. Și pentru că ești unic, credem în soluții unice și tratamente personalizate – așa că specialiștii noștri își dedică întotdeauna timp să te cunoască și să te asculte. Suntem aici să te ajutăm să-ți recapeți sănătatea fizică și emoțională. Cere ajutor când viața te copleșește, când îți pierzi încrederea, când energia dipare. Când timpul îți scapă printre degete, când visurile par imposibile. Când vrei mai mult. Când știi că poți mai mult. E timpul să-ți regăsești sensul, bucuria și vitalitatea.

Vino să te descoperi și să-ți găsești drumul spre o viață așa cum visezi, alături de Cornelia Milea, Health & Performance Coach. Antrenorul tău de fericire e la Clinica Medicum. Pentru informații sau programări, sună la oricare dintre numerele: +4 0753 818 181, +4 0759 900 900. Sau vino direct la recepția Clinicii Medicum: Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, București.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

0219178

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X