Boli respiratorii - Clinica Medicum

Boli respiratorii

De curand, clinica Medicum a inceput colaborarea cu Dr. Tudor Toma, medic roman care si-a obtinut doctoratul si profeseaza la Londra.

Medicul Tudor Toma este Consultant Respiratory Physician (echivalentul gradului de medic primar) la University Hospital Lewisham, din Londra, Marea Britanie (spital universitar cu 400 de paturi din sud-estul Londrei) si are o practica clinica de boli respiratorii si medicina interna, cu interes special pentru pacientii cu astm si bronhopneumopatie cronica obstructiva.

Consultatiile oferite de Dr. Tudor Toma in clinica sunt similare cu cele oferite pacientilor din Londra si se adreseaza persoanelor care doresc sa primeasca recomandarile unui specialist cu o vasta experienta acumulata in Marea Britanie, care profeseaza in sistemul britanic, dar care, in acelasi timp, cunoaste si intelege posibilitatile sistemului medical romanesc.

Consultatiile au o componenta de analiza in detaliu a problemelor clinice, eventual a testelor deja efectuate, urmate de o consiliere cu privire la modalitatile de tratament disponibile cel mai aproape de domiciliul pacientului.

Astfel, pacientii din Romania beneficiaza de o opinie directa a unui specialist din Londra si de un serviciu medical conform protocoalelor serviciilor medicale din Marea Britanie, bazate pe cele mai recente dovezi clinice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

0219178

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X