tonifica corpul dupa sarcina criolipoliza velashape - clinica medicum

Află ce poți face pentru a-ți tonifia corpul după o sarcină!

Nostalgia anilor tinereții te-a cuprins subit în această perioadă dificilă? Îți amintești de silueta pe care o aveai înainte de a naște și te întristezi pentru că nu mai ai același număr de kg ca atunci? Dacă ești nemulțumită de felul în care arăți când te uiți în oglindă, poate că este momentul pentru o schimbare care te va ajuta să îți recapeți încrederea și starea de bine!

Care e secretul pentru o siluetă de invidiat chiar și după o naștere? Nu, nu este vorba despre vreo dietă minune, vreo cremă anticelulitică de la farmacie sau vreun corset modelator incomod! Tot ceea ce îți vom propune în acest articol se bazează pe studii reale, medicale, și pe tehnologie de ultimă generație în remodelarea corporală! Tratamente sigure, care dau rezultate!

Dacă problema care te supără este un surplus de grăsime greu de dat jos, cea mai rapidă variantă non-chirurgicală de tratament este criolipoliza – un tratament non-invaziv, nedureros, ce nu necesită anestezie sau timp de recuperare.

Îndepărtează permanent câțiva centimetri din stratul adipos prin răcirea acestuia în mod controlat și sigur până la temperatura de -8 grade Celsius. Spre deosebire de liposucția tradițională, înghețarea grăsimii nu lasă cicatrici și nu necesită vreo pregătire specială a corpului.

CE BENEFICII ARE CRIOLIPOLIZA?

  • diminuează stratul adipos din zonele vizate
  • grăbește procesul de remodelare corporală acolo unde nici exercițiile fizice și nici dietele nu au dat rezultate
  • micșoararea circumferinței taliei cu până la 5 cm de la prima ședință
  • aspectul pielii este îmbunătățit

Dacă te confrunți și cu celulita, pe lângă grasimea în exces, îți sugerăm să începi o serie de ședințe de Velashape.

Tratamentele anticelulitice de acest gen sunt ideale pentru orice zonă a corpului unde pielea și-a pierdut din elasticitate și unde este prezentă celulita. Pot fi vizate atât zonele mai vaste, precum spatele sau abdomenul, cât și zonele mai înguste, precum bărbia dublă sau brațele.

CE EFECTE ARE VELASHAPE?

  • aspectul de coajă de portocală al pielii este diminuat considerabil
  • stratul adipos este redus de la prima ședință
  • circulația sângelui este restabilită în zonele vizate, ceea ce aduce in tesut un flux de oxigen sustinut si faciliteaza schimbul celular
  • este stimulat drenajul limfatic prin intermediul rolelor de masaj
  • radiofrecvența stimulează producția de colagen și elastină
  • infraroșul încălzește stratul de piele la o temperatură terapeutică specifică

Siguranta și eficacitatea tehnologiei sistemului Velashape au fost demonstrate atât în cazul testelor clinice, cât și în peste 4 milioane de tratamente independente realizate pe pacienți din întreaga lume.

Pentru doamnele care au rămas cu vergeturi după sarcină, o soluție extrem de eficientă de estompare progresivă a acestora este tratamentul prin microneedling, o formă de mezoterapie.

Această procedură cosmetică presupune o serie de înțepături controlate pe zonele corpului unde există vergeturi pentru a facilita pătrunderea în epidermă a unor substanțe nutritive (vitamine și acid hialuronic) cu efect rejuvenant și pentru a stimula producția de colagen și elastină a organismului în acele zone defavorizate.

Ideea unor mici ace care intră sub piele te sperie? Poți să te liniștești, deoarece acest tratament nu implică niciun fel de riscuri, iar în cazul aparatului folosit de clinica noastră, nu se pune problema de urme sau de anestezie!

Pe lângă aceste 3 tratamente moderne, este evident că un stil de viață sănătos va favoriza păstrarea rezultatelor. Îți recomandăm o alimentație potrivită metabolismului tău, săracă în zahăr și grăsimi saturate, cât mai multă mișcare fizică și suficiente lichide. Echipa noastră de specialiști în nutriție te poate ajuta la acest capitol!

Știm că viața de mămică poate fi stresantă, dar îți promitem că dacă ai grijă de corpul tău, rezultatele nu vor întârzia să apară! Îți stăm la dispoziție pentru întrebări suplimentare la telefon, de luni până sâmbătă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

0219178

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X