Program consultatii : Luni - Vineri: 09.00 - 20.00 | Sambata: 09.00 - 14.00
  Contact : +4 0753 818 181

Noutati

Prima conferinta de oncofertilitate din Romania, "Newborn Oncofertilitate"

Prima conferinta de oncofertilitate din Romania, “Newborn oncofertilitate”

Pe 16 noiembrie 2018 a avut loc la Palatul Parlamentului prima conferinta de oncofertilitate din Romania, “Newborn Oncofertilitate”, un eveniment de anvergura cu participare nationala si international, unde medici, politicieni, oameni din media au deschis drumul unui proiect de mare solidaritate intre oameni: prezervarea fertilitatii pacientilor care se confrunta cu un diagnostic de cancer.

Afla mai multe

Mamograful cu substanta de contrast Pristina GE, cea mai noua metoda de depistare a cancerului de san

“Cancerul de san poate fi prevenit?”, “Cancerul de san doare?”, “Ce semne ar trebui sa ne trimita la medic?”, “La ce varsta se face prima data mamografia?”, “Este adevarat ca mamografia iradiaza?”, “Este un examen dureros?”… iata numai cateva din cele #100deIntrebaripezi pe care orice femeie le are in legatura cu investigarea sanilor.

Afla mai multe
De ziua inimii, Medicum lansează "Cardio Fit", pachet de testare cardiacă dedicat sportivilor amatori

“CardioFit”, proiect al Clinicii Medicum pentru inima sportivilor. Review la un an de la lansare.

O zi ca oricare alta… o zi frumoasă de toamnă, viața își urma cursul firesc în jurul lacului Herăstrău. (…) Pe o alee a parcului viața se lupta cu moartea. Un echipaj al Ambulanței resuscita un tânăr care în timp ce alerga a făcut stop cardiac. Începe ultima cursă din viața acestui om, o cursă fără locul doi: “și unu și doi și trei” … pacientul este intubat și ventilat mecanic… e în fibrilație ventriculară… șoc electric extern… “și unu și doi și trei”… Adrenalină 1 mg intravenous. (…) “- Felicitări, esti fericitul câștigător a 2 stenturi. Când zic “fericitul câștigător”, nu glumesc îi spune doctorul de la spitalul Floreasca.

Afla mai multe
X