Doctor Dorina Codreanu - Clinica Medicum

Dr. Codreanu Dorina

SpecialitateObstretica-Ginecologie

Dr. Codreanu Dorina

Preturi

DenumirePret (lei)
BIOPSIE DE ENDOMETRU500
CONSULT INFERTILITATE350
CONSULT INFERTILITATE CU ECOGRAFIE400
CONSULTATIE  GINECOLOGIE250
CONSULTATIE GINECOLOGIE CU ECOGRAFIE300
CONTROL100
CONTROL / INTERPRETARE ANALIZE100
CONTROL OBSTETRICAL200
DILATATIE CANAL CERVICAL350
ECOGRAFIE ABDOMINALA GINECOLOGICA200
ECOGRAFIE SARCINA TRIM 1- 2D FARA MORFOLOGIE200
ECOGRAFIE SARCINA TRIM 2/3- 2D FARA MORFOLOGIE300
ECOGRAFIE SARCINA TRIM 2/3- 2D FARA MORFOLOGIE SARCINA GEMELARA400
ECOGRAFIE TRANSVAGINALA GINECOLOGICA 2D200
EXTIRPARE POLIP CERVICAL500
EXTRACTIE DISPOZITIV INTRAUTERIN300
HISTEROSCOPIE DIAGNOSTICATA1600
HISTEROSCOPIE OPERATORIE2000
MONTARE DISPOZITIV INTRAUTERIN (STERILET)400
PLAN DE TRAT - SECOND OPINION (EVALUARE DOSAR MEDICAL SI ELABORARE RAPORT)400
PUNCTIE CHIST500
TAXA URGENTA CONSULTATII300

Grad profesional

  • Medic primar Obstetrica Ginecologie cu supraspecializare FIV

Competente

  • Laparoscopie
  • Histeroscopie
  • Ecografie ginecologica
  • Colposcopie

Experienta profesionala

  • Asistent Universitar, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila
  • Doctor in Stiinte Medicale

Dr. Dorina Codreanu este Medic primar Obstetrica Ginecologie si Asistent Universitar, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila“ Bucuresti. Dr. Dorina Codreanu s-a alaturat echipei noastre de la inceput si coordoneaza activitatea stiintifica, in calitate de specialist cu experienta si aptitudini remarcabile. Dr. Codreanu asigura atat consultatii si proceduri de reproducere asistata, cat si asistenta la nastere si interventii chirurgicale laparoscopice si histeroscopice, in colaborare cu doua mari spitale private din Bucuresti.

Dr. Codreanu a absolvit Facultatea de Medicina UMF “Carol Davila“ Bucuresti in 1998 si s-a specializat in obstetrica si ginecologie. In cei peste 10 ani de activitate in Spitalul Clinic “Panait Sarbu“ a acumulat o vasta experienta in cazuri dificile din domeniul reproducerii asistate, sarcinii cu risc si chirurgiei laparoscopice si histeroscopice. In acelasi spital, Dr. Codreanu a coordonat timp de 5 ani activitatea Centrului de Cercetare si Studii Clinice. In 2009 a obtinut doctoratul in domeniul reproducerii asistate, iar in 2010 o bursa de cercetator postdoctoral cu tema de studiu “Optimizarea protocoalelor de stimulare ovariana in fertilizarea in vitro“.

Din octombrie 2005 Dr. Codreanu desfasoara activitate didactica si academica in cadrul UMF “Carol Davila“, prin sustinerea de cursuri teoretice si practice universitare si postuniversitare. Dr. Codreanu a participat in calitate de formator pentru medici specialisti la “Programul de pregatire profesionala a personalului din unitatile de asistenta medicala materna si neonatala“, program finantat de Banca Europeanã de Investiþii. Este autor al Ghidului Clinic “Nasterea prematura“ si membru al grupului tehnic de elaborare al ghidurilor clinice nationale “Tocoliza“ si “Sarcina multipla“.

Alaturi de o prestigioasa activitate clinica, Dr. Codreanu a participat la numeroase reuniuni stiintifice internationale, a publicat lucrari stiintifice si a fost investigator in studii clinice multinationale. Este membru fondator al SRMR (Societatea Romana de Medicina Reproductiva) si membru activ ESHRE (Societatea Europeana de Reproducere Umana si Embriologie), ARCE (Asociatia Romana pentru Chirurgie Endoscopica si alte tehnici interventionale) si SROG (Societatea Romana de Obstetrica Ginecologie).

Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, Sector 1, Bucuresti

Telefon

Telefon

+4 0753 818 181

Email

Email

contact@clinicamedicum.ro

Programare online

Programare online

Click aici!

X